Om FutureSales

Om FutureSales

Vi hjälper företag att maximera resultatet.
Våra affärsområden är säljträning, rekryteringshjälp och coaching.

Säljträning, Konsulttjänster, Rekrytering & Bemanning

Kundernas köpbeteende ändras kontinuerligt och informationssamhället ställer hårdare krav på oss som säljare och leverantörer.

Vår uppgift är att tillsammans med er, garantera att ni innehar rätt rätt metodik och struktur för att maximera resultatet och hjälpa kunden till en bättre framtid.

Tränare

FutureSales mål är att varje träning skall ge verktyg till din utveckling vilket gör att alla tränare är specialister på just det området som berörs.

Robin Skanelid

Robin Skanelid

Robin Skanelid har erfarenhet från flera olika branscher med arbetsuppgifter inom försäljning, ledarskap och marknadskommunikation.

Idag är Robin partner i FutureSales och en uppskattad tränare. Robins stora intresse för försäljningsstrategier och att dela med sig av verktyg som fungerar, gör att varje träning ger utveckling, motivation och inspiration.

Jan Karlsson

Jan Karlsson

Jan Karlsson är Partner i FutureSales och har arbetat i över 30 år med försäljning och ledarskap.

Jan har även grundat och utvecklat framgångsrika bolag inom finansbranschen. Idag arbetar Jan Karlsson med coachning av säljare och ledare samt tränar företag inom sälj, service och kommunikation.

Ole Bengt Moe

Ole Bengt Mo

Ole-Bengt har arbetat med sälj i mer en 30 år och var tidigare VD för Mercuri International, med operativt ansvar for Norge.

Med 30 års erfarenhet som säljtränare och inspiratör är han en mycket eftertraktad föredragshållare i hela världen. Han har utvecklat säljare, rådgivare och ledare i mer en 40 länder. Ole-Bengt vill bidra med sin kunskap inom flera av det utmaningar affärsmetodik innehar och varje träning är av extremt hög kvalité.

Kontakta oss

Har frågor om våra tjänster kontakta oss så svara vi.

Till Kontakt